>

понеділок, 7 лютого 2022 р.

Лідер спорту

«Стабільно рухаємось до мети» - такими словами можна описати сьогоднішній етап реалізації стипендіальної програми «Лідер спорту», яка започаткована у вересні 2021 року громадською організацією «Наше місто».

На сьогоднішній день для здійснення дитячих мрій та бажань уже маємо більше 5 000 гривень, що надійшли у вигляді благодійних внесків від активних мешканців міста та батьків дітей, що відвідують тренування з настільного тенісу в рамках цієї ініціативи.

Сподіваємось, що це тільки початок і у нашому місті знайдеться більше небайдужих людей, які дізнаються про нашу програму та сприятимуть здійсненню дитячих мрій.

Нагадаємо, що у цьому році ми вперше впроваджуємо стипендіальну програму серед спортсменів, тому обрали лише один заклад освіти, із яким підписано договір про співпрацю. У квітні-травні цього року учні Вознесенської гімназії імені Т. Шевченка матимуть змогу взяти участь у стипендіальному конкурсі та отримати стипендії на свій розвиток у спорті.

Тож, чим більше зберемо ресурсів, тим більше матимемо стипендіатів.

Батьки дітей 2-5 класів міста можуть долучитись до програми, привівши свою дитину на тренування із настільного тенісу (деталі за телефоном 0997251280).

А кожен, хто бажає зробити свій внесок у розвиток юних спортсменів може перерахувати посильну суму за реквізитами:

Громадьска організація «Вознесенське об’єднання «Наше місто»

ЄДРПОУ 26233285

Миколаївське РУ АТ КБ Приватбанк

р/р UA033266100000026006053249850,

МФО – 326610

(з обов’язковою приміткою: «Благодійний внесок на стипендіальну програму «Лідер спорту»)

З повагою, правління ГО «Наше місто»

Немає коментарів:

Дописати коментар