>

вівторок, 22 лютого 2022 р.

 

Благодійний волейбольний турнір

У місті Вознесенську 27 лютого 2022 року відбудеться благодійний волейбольний турнір, метою якого є збір коштів на придбання спортивної форми для команди дівічат Вознесенської гімназії імені Т. Шевченка «Бджілка». Ініціатором заходу вступила громадська організація «Наше місто», у рамках стипендільної програми «Лідер спорту». Також співорганізатором змагань є комунальна організація Вознесенський МЦФЗН «Спорт для всіх».



До змагань запрошуються чоловічі команди у віковій категорії 16 років +. До мандатної комісії надається заявка з обов`язковим  дозволом лікаря, паспорт або інший документ, який засвідчує особу. Склад команди 6-8 спортсменів, 1 представник. 

Приїзд та початок змагань 27 грудня о 9-00 годині. Початок о 10:00.

Команда-переможець нагороджується кубком, дипломом та медалями; команди, які посіли 2 та 3 місця – дипломами та медалями.



Кубок та витрати на інші організаційні потреби надав одним із спонсорів турніру «ФОП Арташ М.О.». Дякуємо йому за таку громадянську позицію!

Телефони для довідок: моб. (099)7251280 - Алексєєв Іван Сергійович, голова ГО «Наше місто»; моб. (068)4048880 - Шумова Олена Сергіївна, головний фахівець КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх»Підтвердити участь у турнірі до 25 лютого 2022 року.

Іван Алексєєв, голова правління ГО «Наше місто»

Немає коментарів:

Дописати коментар