>

четвер, 10 вересня 2020 р.

 Ми на пентамарафоні!


   Подія, яку останнім часом активно презентувала Вознесенська міська рада, нарешті відбулася!

    Пентамарафонська дистанція на 50 км – це змагання на майстерність, силу волі, витримку, фізичну досконалість, і навіть на впертість. Це безліч перемовин, десятки годин підготовки, кропітка праця багатьох людей. Вона об'єднала навколо себе плавців, посадових осіб місцевого самоврядування та підприємств, активних мешканців громади. Усі, хто не байдужий до справ у громаді, стали свідками неповторного марафону. Звичайно, що і представники ГО "Наше міст" також не стояли осторонь. 

     У день старту нами був організований пробіг до місця старту пентамарафонців. У ньому взяли участь 10 бігунів. Серед них двоє із спортивного клубу "Ритм" - це ветерани бігу в Вознесенську. 

На старті зробили загальне фото тих хто в цей день плив, біг, та їхав велосипедом.



     За кошти генерального спонсора нами були закуплені ось такі чудові медалі усім учасникам змагань. Тож, усі спортсмени-учасники отримали свою нагороду.

  



   До речі ось їхні результати:

VІ місце – Ступак Віталій (м. Львів) -35 км. та Шумов Сергій (м. Вознесенськ) – 34 км.;

V місце – Курисько Владислав (м. Київ) – 50 км.- 17 год. 19 хв. 25 сек.;

IV місце – Романішин Михайло (м. Миколаїв) – 50 км.- 16 год. 52 хв. 20 сек.;

ІІІ місце –Савицький Андрій (м. Київ) – 50 км.- 16 год. 18 хв. 30 сек.;

ІІ місце – Пасічник Анна (м. Київ) – 50 км.- 15 год. 18 хв. 14 сек.;

І місце – Кобижча Михайло (м. Київ) – 50 км.- 14 год. 25 хв. 14 сек.

    На фініші експертом Національного Реєстру Рекордів України, який був присутній на змаганнях, було зафіксовано спортивний рекорд України у номінації «Найдовша дистанція змагань з плавання на відкритій воді». Він вручив відповідний сертифікат Територіальній громаді міста Вознесенська в особі міського голови Віталія Лукова.

26 серпня відбулася церемонія нагородження в парку Січової Слави. Міський голова Віталій Луков привітав усіх із завершенням змагань та вручив спортсменам грамоти Виконавчого комітету Вознесенської міської ради та срібні медалі, виготовлені спеціально для «Вознесенського пентамарафону». Також відзначив Подяками веслувальників і супроводжуючих учасників - спортсменів, які під час змагань постійно були поруч та підтримували їх.



    У нагородженні також взяли участь заступник генерального директора ТОВ СП «Нібулон» Олександр Терещенко та президент Федерації плавання Миколаївської області Володимир Ємельянов.

   У статті на сайті міста були такі слова: "Пентамарафонські змагання вкотре довели, що спільними зусиллями, разом, вознесенська громада ефективно досягає поставленої мети. Тож Виконавчий комітет Вознесенської міської ради висловлює щиру подяку генеральному спонсору змагань - генеральномудиректору ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексію Вадатурському, ініціатору змагань Сергію Шумову, КП «КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», КО «Спорт для всіх», судді національної категорії Абрамову К.В., власникам човнів і каяків: Василевичу В., Морозу М., Базалуку С, Бондаренку А., Михайлику В., Кучеру О., Гедешу О., Носкову І. та Петрушковій Т.; супроводжуючим: Шевченку О., Мельничук Б., Пасічнику С., Четверику В., Ісмайлову С., Шеремету Д., Яремову А.; власнику катера Боднаруку В. та його рульовому Добріці О.; медіа-партнеру - Сергію Потушинському та громадській організації "Наше місто". Окрема подяка Територіальній громаді м. Нова Одеса та її очільнику Олександру Полякову."

І дійсно, разом ми завжди сильніші!

ГО "Наше місто"

Немає коментарів:

Дописати коментар