>

середу, 3 серпня 2016 р.


Запрошуємо усіх активних та небайдужих вознесенців до співпраці!

Вознесенськ – зелене місто, з приходом осені уся буйна зелень опиняється на землі.  І тоді, зелень міста перетворюється на дим, який дуже шкідливо впливає на здоров’я людей та навколишнє середовище.
Якщо Вам не подобається їдким дим та не байдуже до екологічної безпеки міста, запрошуємо вас до співпраці  і  ми разом покладемо кра         й цьому.
9 серпня на 9:00 годину запрошуємо у малу залу Виконавчого комітету Вознесенської міської ради (пл.Центральна, 1, ІІІ –ій поверх) на круглий стіл представників органів самоорганізації населення, директорів навчальних закладів; на 11:00 годину представників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та усіх охочих.
Ініціатива співфінансована в рамках проекту «Сильні локальні спільноти - ключ до успіху реформи місцевого самоврядування», що реалізується у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії спів фінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ РП та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD)».


Телефон для довідок: 0958941172

Немає коментарів:

Дописати коментар