>

пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

До річниці Незалежності України
24 серпня в парку Січових стрільців триватиме Вечір сімейного дозвілля «Вознесенська родино, відпочивай активно!». У рамках цього вечора ми пропонуємо всім мешканцям міста долучитись до активної розважальної програми. Програма передбачає такі заходи:
17.00 – цікавий вечірній фітнес для всіх бажаючих;
17.30 – змагання для сімей з дітьми (з 8 до 12 років);
19.00 – показ українського кіно.
Протягом вечора в мешканців міста буде можливість презентувати свій варіант пам’ятника «Борцям за волю та незалежність України». Презентація можлива з електронних носіїв та в паперовому вигляді. Про участь у презентації потрібно повідомити організаторів до 22 серпня.
Усі бажаючі сім’ї можуть зареєструватися, заповнивши невелику анкету. У змаганнях візьмуть участь тільки 10 сімей, які будуть відібрані організаторами за результатами заповнення анкет.
Під час перегляду фільму Ви зможете поласувати різноманітними смаколиками. Хоча, якщо у Вас є бажання та можливість, можете  пригостити й чимось своїм.
За всіма питання просимо звертатись за телефоном – 0997251280 або електронною поштою – go_nashe_misto@ukr.net .
Заходи організовуються в рамках проекту «Наші діти – наша незалежність!» Вознесенською міською громадською організацією «Наше місто» в партнерстві з Виконавчим комітетом Вознесенської міської ради, громадською організацією «Агентство економічного розвитку», комунальної організації «Вознесенський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» та Управління освіти Вознесенської міської ради.

Іван Алексєєв, голова правління ВМГО «Наше місто»

Немає коментарів:

Дописати коментар