>

пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Запрошуємо взяти участь у благодійному вечорі «Народжені перемагати»

22 вересня 2018 року в місті Вознесенську за ініціативи міського голови, під патронатом голови Миколаївської обласної державної адміністрації та Міжнародного саміту мерів відбудеться благодійний вечір під символічною назвою «Народжені перемагати».
Кошти отримані в результаті благодійного вечора підуть на придбання спеціально пристосованого автомобіля для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.
На учасників заходу чекає: презентація соціального мультимедійного проекту від Ірини Озимок, засновниці Міжнародного саміту мерів, керівника Програми місцевого економічного розвитку WNISEF; виступи українсько-італійського проекту Boxedge&Maryana Bodnar Project - унікального, інтелектуального синтезу електронної музики та класичного співу (відео-арт італійської художниці PZ), та Аліси Воронецької, Гран-прі, лауреата міжнародних конкурсів і фестивалів; інструментальні шедеври у виконанні львівського гурту "ROCKOKO"; поєдинок з кікбоксінгу за звання Інтерконтинентального чемпіона за версією Комбат Самооборона ІСО, благодійний аукціон з особливим лотом від чемпіона світу та Європи з плавання Дениса Силантьєва, а також зони для спілкування, активного відпочинку, фотосесій та вишукане фуршет меню.
Мінімальний внесок для участі в заході складає 2000 грн. з 1-ї особи.
Dress code: casual (вільний).
Місце проведення: м. Вознесенськ, вул. Київська, 241.
Вхід за запрошеннями.
З усіх питань щодо благодійного вечора просимо звертатися за телефоном (05134) 42381 або на ел. адресу vozmer2@qmail.com.

Організацію та проведення благодійного аукціону "Народжені перемагати" здійснює громадська організація "Вознесенське об'єднання "Наше місто". Із правилами проведення аукціону можна ознайомитись за посиланнямhttps://gonashemisto.blogspot.com/p/blog-page_28.html 

Немає коментарів:

Дописати коментар