>

вівторок, 5 квітня 2016 р.

Міжнародна ініціатива «Дерева миру» («Trees of Peace»)
Усе ближче наближається 9 квітня. День, коли відбуватиметься міжнародна ініціатива «Дерева Миру» («Trees of Peace»), ініціатива з висадження дерев та об’єднання заради миру.
Нагадуємо, що у місті Вознесенську за задумом організаторів, сім’я, яка зареєструється та посадить дерево отримає по 10 еко-грошей на кожного. Якщо сім’я з трьох осіб, то відповідно вона отримає 30 еко-грошей. Ці гроші вони зможуть витратити на певний товар, що продаватимуть на ярмарку, поряд з локацією висаджування дерев. Продавці на ярмарку змагатимуться, хто більше наторгує еко-грошей. Кращі торговельники отримають абонемент на похід у басейн для своєї родини. Крім цього товари можливо буде продати і купити за гривні.
Кожен мешканець міста може долучитись до нашого свята: висадити дерево, продати або купити щось на ярмарку.
Закликаємо сім’ї висадити своє «Дерево миру» та маємо надію, що кожна сім’я доглядатиме за своїм деревом і виростить його. У перспективі хочемо, щоб кожне дерево мало свою іменну табличку.
Акція відбудеться з 10 години 9 квітня у парку Островського. Просимо: необхідний інвентар (лопату, відро, перчатки) брати з собою. За бажанням сім’я може висадити дерево, принесене із собою. Ми забезпечимо підвіз води, саджанці дерев для зареєстрованих сімей (слива, вишня).
Кожна сім’я, що має бажання висадити своє сімейне «дерево миру», а також бажаючі взяти участь у ярмарці мають зареєструватись для участі в акції, зателефонувавши координатору ініціативи у Вознесенську - Івану Алексєєву (тел. 09972512800979028423) або в Інтернеті: на сайтах міста Вознесенська та ВМГО «Наше місто», за посиланням на сторінці громадської організації «Наше місто» у Facebook.
Зробимо наше місто кращим!
Деталі про проект Ви можете знайти на сайті:http://ukrngo.org.ua/project/eco-weca/
Проект в соцмережах:
https://www.facebook.com/ecoweca
https://vk.com/eco_school_weca
Правління ВМГО «Наше місто»

Немає коментарів:

Дописати коментар