>

понеділок, 24 жовтня 2016 р.

КОНКУРС ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ

     21 жовтня 2016 року рішенням правління ВМГО "Наше місто" затверджено склад конкурсної комісії, яка проводитиме конкурс цінових пропозицій на виконання поточного ремонту акушерсько-гінекологічного відділення на ІІ поверсі хірургічного корпусу Вознесенської центральної районної лікарні. Нагадаємо, що кошти, які будуть витрачені на оплату ремонтних робіт, зібрані під час проведення благодійного аукціону на Джинсовій вечірці у травні 2016 року.
     Сьогодні, 24 жовтня 2016 року, відбулась перша зустріч конкурсної комісії з підрядниками, які зацікавлені в отримані коштів на проведення даних робіт. Кожному з підрядників, яких з'явилось п'ятеро, надано дефектний акт та оголошено перелік документів, які потрібно надати: - реєстраційні документи (свідоцтво про державну реєстрацію, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних особ підприємців, свідоцтва платника єдиного податку) - обов'язково;
- кошторис - обов'язково;
- перелік або опис виконаних раніше робіт (фото виконаних робіт) - за бажанням; 
- рекомендаційні листи від замовників послуг- за бажанням. 
Пакет документів потрібно надати до 12:00 28 жовтня 2016 року голові правління організації.
     Під час зустрічі у всіх учасників конкурсу була можливість задати питання головному лікарю Володимиру Володимировичу Красьохі, який і без того в деталях розповів про особливості даного ремонту.
Чекаємо на пропозиції від підрядників. 
Наступна зустріч конкурсної комісії відбудеться 31 жовтня 2016 року.

Іван Алексєєв, голова правління ВМГО "Наше місто"


















Немає коментарів:

Дописати коментар