>

четвер, 19 травня 2016 р.

Правила проведення благодійного аукціону «Вечір в стилі JEANS»


Запрошуємо всіх на благодійний аукціон «Вечір в стилі JEANS», який відбудеться 21 травня 2016 року о 17 годині на міській набережній Вознесенська. Кошти зібрані в рамках проведення аукціону будуть використані на ремонт пологового відділення Вознесенської центральної районної лікарні. З правилами проведення аукціону Ви можете ознайомитись нижче.

Правила
проведення благодійного аукціону «Вечір в стилі JEANS»
1.Загальні положення:
1.1 Ці правила проведення благодійного аукціону «Вечір в стилі JEANS» розроблені з метою визначення умов, порядку, строків і місця проведення благодійного аукціону «Вечір в стилі
JEANS»
1.2 Організатором Аукціону є ВМГО «Наше місто» (
http://gonashemisto.blogspot.com або https://www.facebook.com/voznashemisto/).
1.3 Аукціон проводиться з метою залучення додаткових ресурсів для ремонту пологового відділення Вознесенської центральної районної лікарні.
1.4 Місце проведення Аукціону:
міська набережна Вознесенська.
1.5 Учасниками Аукціону
може бути будь-яка особа.
 1.6 Участь в Аукціоні означає, що учасник ознайомився з Правилами та згоден з їх умовами.

2. Суть аукціону:
2.1 Учасники Аукціону, можуть ознайомитися з лотами та викупити лот або вступити в торги, які будуть відбуватися на
вечірці.
2.2 Переможцем Аукціону щодо окремого лота є особа, яка запропонувала найбільшу суму (максимальну ставку)
у процесі торгів.
2.3 Переможець Аукціону сплачує суму лоту як благодійний внесок на розрахунковий рахунок
ВМГО «Наше місто», або шляхом внесення готівкових коштів до каси.
2.4. Учасник Аукціону може придбати
необмежену кількість лотів.

3. Порядок проведення Аукціону:
3.1.
Торги проводяться 21 травня 2016 року під час вечірки.
3.2
. Перед початком кожен гість отримує анонімний номер, за яким фіксується його особа. Номер – це контракт на купівлю лота.
3.3. Аукціон відкриває аукціоніст. Щоб зробити ставку, слід підняти руку або подати інший домовлений сигнал. Остаточне рішення щодо продажу лота приймає аукціоніст.  
3.4. Початкова ставка та крок підвищення для кожного лоту визначається індивідуально.

3.5. Учасник Аукціону ознайомлюється із запропонованими лотами та добровільно погоджується на участь у Аукціоні щодо лоту або лотів, які його зацікавили.
3.
6. Початком торгів є момент появи лота на торгах та оголошення початкової ставки.
3.
7. Усі продажі остаточні. Жодних обмінів чи повернень бути не повинно. 3.8. У випадку, якщо покупець відмовляється від лоту, право покупки переходить до того, хто зробив попередню ставку. 

4. Права Аукціона:
4.1. Організатор залишає за собою право публікувати додаткову інформацію про Аукціон, збільшувати або зменшувати строки проведення Аукціону та змінювати умови Аукціону за умови повідомлення Учасників про такі зміни.
Повідомлення здійснюється шляхом розміщення інформації на Інтернет сторінці організації (http://gonashemisto.blogspot.com).
4.2. Усі Учасники погоджуються, що надані відомості про них можуть бути в подальшому використані Організатором без будь-яких часових обмежень, для надсилання інформації тощо. Всі права інтелектуальної власності, що виникають у зв’язку з виконанням цього пункту Правил належать Організаторові Аукціону.
4.3. Організатор не несе відповідальності за неспроможність переможця Аукціону скористатися лотом у зв`язку з відсутністю в нього можливості
забрати лот з особою, сплатити за лот чи з інших підстав.
4.4. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих Правилами, остаточне рішення приймає Організатор.